Smazání účtu a dat Secretmsg
Uživatel může svůj účet a související uživatelská data trvale smazat přímo v aplikaci Secretmsg. Není nutné zasílat běžnou žádost o smazání účtu e-mailem.
Postup
Přihlaste se do Secretmsg, otevřete správu svého účtu nebo profilu a použijte dostupnou funkci pro smazání účtu. Aplikace si vyžádá potvrzení této operace.
Co se při smazání účtu odstraní
Smazáním účtu dojde k trvalému odstranění uživatelského účtu a všech uživatelských dat, která jsou s tímto účtem uložena na serveru Secretmsg. Odstraněny budou zejména údaje účtu, profilové údaje, kontakty a další data přímo spojená s účtem.
Smazání účtu je nevratné a odstraněná data nelze obnovit. Secretmsg po dokončení smazání účet ani jeho uživatelská data dále neuchovává, s výjimkou údajů, jejichž uchování může být vyžadováno platnými právními předpisy.
Pomoc při problému
Pokud se vám funkci smazání účtu nepodaří použít, kontaktujte provozovatele na info@gstyl.eu.
Tato stránka slouží také jako veřejná informace o možnosti smazání účtu a dat pro distribuční platformy aplikace.